Het Imago Spel

Jij bent bijzonder!

Zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

Hoe laat ik je dat zien?

Om het spel te kunnen spelen moet de cliënt een imagovraag hebben. Die vraag kan gaan over een eerste indruk of uitstraling (hoe kom je over op de “overkant”), kwaliteiten (je innerlijk), kledingkleur of stijl (je uiterlijk). Het spel is ook geschikt voor teams, afdelingen of groepen vrienden die een gezamenlijke vraag formuleren. Door het spel te spelen krijg je van je medespelers antwoord op je imagovraag.

Bij het Imago Spel gelden twee regels: je geeft en ontvangt positieve feedback.

Het spel kan gespeeld worden met 4 tot 8 personen, maar in een andere spelvorm is het ook geschikt voor groepen tot 200 mensen. Het basisspel wordt aangevuld met uitbreidingssets. Een deel hiervan is ook in het Engels beschikbaar.

De imago experts organiseren activiteiten, workshops en presentaties. Tijdens de Imagoproeverij speel je met minimaal 3 andere personen Het Imago Spel. Je maakt kennis met het spel en door dit te spelen krijg je én antwoord op je imagovraag én leer je zien hoe bijzonder jij bent in de ogen van een ander. Tijdens de Imago Masterclass krijg je tevens meer inzicht in je eigen kleur en/of stijl. Het antwoord op je kleur en stijlvragen wordt voornamelijk door je medespelers gegeven. Het advies dat je tijdens het spel krijgt, is niet zo uitgebreid als een persoonlijk Kleur- of Stijladvies.

Ervaar dit bijzondere spel en boek een proeverij of masterclass.

Meer informatie? mail mij via info@gerdivanbijleveld.nl