Training “Versterk de powervrouw in jou”

Als vrouw vervul je zoveel rollen. Elke dag hou je allerlei ballen in de lucht. Je probeert het zo goed mogelijk te doen en soms cijfer je jezelf even weg. Wanneer kies jij voor jezelf? Hoe vaak laat jij jezelf echt zien? Zou je meer zichtbaar willen zijn? Nog sterker in je schoenen staan? Met minder twijfel en meer overtuigingskracht je eigen pad kiezen?  Hoe mooi zou het zijn als jij, vanuit je eigen kracht, echt stappen kunt maken om je eigen doelen te bereiken? Je dromen te leven?

Geef jezelf een dag kado die in het teken staat van jou: Een vrouw die zichzelf krachtiger wil neerzetten, slimmer invloed uit wil oefenen om haar persoonlijke doelen te bereiken, haar sterke punten wil versterken, meer ‘gezien’ wil worden. In een veilige

Wanneer wordt jij de krachtigste versie van jezelf?

Heb je interesse om deel te nemen aan deze eendaagse training (op een werkdag van 9.30 uur tot 17.00 uur op een inspirerende locatie in de regio Utrecht)? Daar worden we heel blij van!  Prijs op aanvraag. Hiervoor krijg je jouw persoonlijke Powertyperapport en leer je tijdens een ééndaagse training hoe de krachtigste versie van jezelf naar voren brengt. Deze dag is een kado aan jezelf.

Helaas zijn er op dit moment nog geen nieuwe trainingsdata. Wil jij  bericht zodra er een datum bekend is? Vul dan ons interesseformulier in. en zeg het voort! ;-). Wij laten je graag weten wanneer je je kunt inschrijven.

Maak jezelf zichtbaar

Het begint bij doen. Bij in actie komen en de eerste stap zetten op weg naar wat voor jou zelf succes precies betekent. Deze training helpt je bij het vinden van jouw persoonlijke communicatiekracht, het versterken van je uitstraling en non verbale en verbale communicatie. Je leert jezelf zichtbaarder te maken, daar waar het voor jou belangrijk is.

 • Ben jij ambitieus en wil je een ideale situatie voor jezelf creëren om je ambities waar te maken?
 • Zou jij meer zelfvertrouwen willen hebben en minder aan jezelf willen twijfelen?
 • Houden twijfel, schuldgevoelens of angst je tegen om echt stappen te zetten op weg naar je persoonlijke doelstellingen?
 • Ben je vaak superkritisch op jezelf, of kijk je wel eens jaloers naar anderen omdat zij wel succesvol zijn in jouw ogen?
 • Wil je leren hoe je een ander kunt beïnvloeden of overtuigen van jouw ideeën of oplossingen?
 • Wil jij jezelf kunnen zijn en blijven, en tegelijkertijd – en meer bewust – de meest krachtige, overtuigende versie van jezelf uitdragen?
 • Heb jij iets te vertellen en zou je willen dat dit niet alleen gezien en gehoord wordt, maar dat je anderen ook kunt bewegen om in actie te komen?
 • Wist je dat je charisma kunt leren ‘aan’ te zetten en daarmee op een positieve manier invloed op de ander kunt uitoefenen?

Je kunt je non-verbale communicatie versterken door aandacht voor subtiele dingen zoals de kleuren van je kleding en je eigen mindset. Je kunt je verbale communicatie versterken zodat je meer overtuigingskracht hebt en de ander in beweging krijgt. Daarmee groeit je zelfvertrouwen en bereik je jouw doelen.

Na deze training

 • Heb je een heldere kijk op jouw eigen doelen, wat je tegenhoudt om ervoor te gaan en wat jij zelf kunt doen om daar overheen te stappen.
 • Weet je hoe je jouw angsten en twijfels kunt overwinnen en in actie te komen
 • Ken je je eigen powertype en wat jouw persoonlijke kleuren over jou zeggen en hoe ze ervoor zorgen dat jij krachtiger overkomt.
 • Weet je welke kleuren in jouw kledingkast thuishoren en hoe je ze kunt gebruiken om je uitstraling te versterken.
 • Begrijp je hoe ons brein werkt en hoe je dit kunt gebruiken om anderen te overtuigen en door hen meer gehoord en gezien te worden.
 • Begrijp je hoe je lichaamstaal werkt en hoe jij deze door je kleding en van binnenuit kunt beïnvloeden om sterker over te komen tijdens presentaties, vergaderingen of belangrijke gesprekken.
 • Kun je gesprekken met anderen beter sturen, meer voor elkaar krijgen en makkelijker vertrouwen winnen

Waarom het werkt

Er is ontzettend veel onderzoek gedaan naar hoe het menselijk brein werkt: Het houdt van de automatische piloot en bijna alles komt op een onbewust niveau binnen. Als je begrijpt hoe dit werkt, kun je deze kennis benutten om non-verbaal en verbaal met meer impact te communiceren. Als je bovendien je eigen mindset positief beinvloedt, je eigen verhaal en uitstraling dirigeert, heeft dat direct effect op de ander én op je zelfvertrouwen. Myriam Heffels en Gerdi van Bijleveld bieden je vanuit hun expertise, wetenschappelijke kennis en ervaring een training die een effectieve toolkit aan tips en technieken biedt  waarmee je in het dagelijks leven, en ook je werk, je communicatiekracht kunt vergroten en je dromen kunt waarmaken.

Deze training biedt een unieke combinatie van krachtige inzichten uit een breed scala aan onderzoek, literatuur en praktijkervaringen die je direct kunt toepassen. Een aantal ervan zullen we tijdens de training ook oefenen, onder andere aan de hand van je eigen case. Ons uitgangspunt is wat jij wil bereiken op basis van wie jij bent en mag zijn.

Speciaal voor vrouwen 

We geven deze training speciaal voor vrouwen, omdat we juist hen willen versterken om slimmer en effectiever persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken en hun potentieel te benutten om dromen waar te maken. Ondanks dat vrouwen de afgelopen decennia veel vooruitgang hebben geboekt in het bekleden van leidinggevende of zelfs topmanagement functies binnen organisaties zijn er nog steeds veel uitdagingen voor vrouwen om op te kunnen klimmen, of om hun eigen plek ergens te verwerven. Bovendien snappen vrouwen als geen ander dat omgeving, kleur en houding de sfeer kunnen bepalen. Je voelt het vaak wel aan. Als je nu ook nog begrijpt hoe je het voor jou kunt laten werken – en waar je jezelf misschien tegenwerkt – kun je de situatie beter naar je hand zetten.

Omdat het zo belangrijk is dat vrouwen elkaar steunen en ervaringen met elkaar delen, is deze training ook een manier om andere ambitieuze vrouwen te ontmoeten en ook erna nog van elkaar te (blijven) leren. We werken daarom met een kleine groep van maximaal 10 vrouwen zodat er ruimte is voor individuele aandacht, maar ook om samen te oefenen.

Waar, wanneer?

Op dit moment staan er geen trainingen gepland. Wil je op de hoogte blijven zodat je je kunt inschrijven voor de eerstvolgende training? Vul dan ons interesseformulier in.

Inschrijven en/of nog vragen?

Wil je deelnemen? Vul het inschrijfformulier in en je bent erbij!
Of heb je nog vragen of wil je graag overleggen of deze training echt bij je past? Stuur dan  een mailtje naar gerdi@gerdivanbijleveld.nl en vermeld je telefoonnummer. Myriam en/of Gerdi nemen graag contact met je op om te bespreken of deze training bij jouw vraag past.

Voorbereiding

Na je aanmelding krijg je per e-mail een uitnodiging voor het invullen van een visuele vragenlijst; de basis voor jouw persoonlijke Powertyperapport. Ook krijg je een aanvullende vragenlijst om je persoonlijke doelen te bepalen en vragen we je om een concrete situatie waarin je krachtiger wil zijn (of je ontwikkeldoel) te delen. Beide vragenlijsten kosten je in totaal ongeveer 45 minuten voorbereidingstijd.

Tijdens de training kijkt trainer Gerdi van Bijleveld naar jouw Powertype, gebaseerd op de psychologie van kleuren, en hoe je jouw persoonlijke power- en balanskleur kunt inzetten voor een krachtigere uitstraling. Communicatie coach Myriam Heffels zal hierop aansluiten met specifieke technieken en oefeningen om je mindset te veranderen en je uitstraling, non-verbale en verbale communicatie te versterken. Zo haal je alles uit de training en kun je na afloop concreet aan de slag op weg naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Over de trainers

Deze training is ontwikkeld door Myriam Heffels (Ingage inc.) en Gerdi van Bijleveld (Gerdi bekent kleur).

Myriam Heffels

Myriam mag zichzelf twee keer master of science noemen, als ingenieur en in de corporate communicatie. Van jongs af aan heeft ze een passie voor taal en talen, leest en schrijft ze zich suf, is ze nieuwsgierig naar hoe mensen in elkaar zitten en verwondert ze zich over hoeveel menselijk potentieel – ook in organisaties – niet benut wordt. Haar missie is het helpen van mensen om beter, effectiever, gelukkiger en succesvoller samen te werken in organisaties. Om dit te bereiken versterkt ze graag strategisch de interne communicatie, o.a. door managers te coachen in hun rol, werkrelaties te versterken en effectieve medewerkersparticipatie te ontwikkelen. Myriam is powertype Turkoois: Een enthousiaste verbinder, originele ontwerper en creatieve denker. Bij haar ouderlijk huis stond een oude notenboom. Is het je al eens opgevallen hoeveel een walnoot op hersenen lijkt?

Gerdi van Bijleveld

Gerdi is een kleurrijke coach. Zij is afkomstig uit de zakelijke dienstverlening (verzekeringen en vastgoed). Naast haar bedrijf Gerdi bekent kleur is zij werkzaam als casemanager verzuim bij een kleine arbodienst. Gerdi heeft wisselend ROZE (menslievende verzorger) en CERISE (betekenisvolle hulpverlener) als powertype. Het is haar passie anderen te faciliteren in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij op een effectieve en enthousiaste manier hun kwaliteiten leren kennen en richting kunnen geven aan hun leven. Vanuit haar blauwdruk communiceert zij helder, effectief en met visie. Zij doet dit met liefde voor de ander en probeert hierbij verbinding tussen mensen te realiseren. Het is dan ook niet raar dat AARDE haar element is, want aarde houdt vast. Haar tweede element is WATER en water schenkt. Ook niet zo verbazingwekkend bij Gerdi. Met haar balanskleur WIT (CERISE) en ZWART (ROZE) zorgt Gerdi er voor dat het pad op een open, eerlijke en onpartijdige wijze wordt bewandeld. Ze heeft graag een volle koektrommel, maar dat duurt helaas nooit lang.