Er zijn veel persoonlijkheidstesten die mensen in kleur indelen (zoals bijvoorbeeld DISC of Insights). Hiermee kun je alleen niet aan de buitenkant laten zien welke kleur je “bent”. Ik gebruik Persoonlijke Kracht (“PK”). Dit is de eerste persoonlijkheidstest ter wereld die persoonlijkheid met uitstraling verbindt en focust op wat er is. PK gaat over de hele mens en biedt een onmisbaar fundament voor je persoonlijke ontwikkeling. Het geeft letterlijk zichtbaar resultaat. Je kunt in de keuze van je kledingkleur je kracht laten zien. Daarmee werkt het als communicatieversterker.

BLAUW in PK staat voor communicatie en leiderschap en heeft als motto “vertel het een ander”.
BLAUWE mensen zijn loyaal, geven en krijgen graag vertrouwen, vervullen leiderschapsrollen en kunnen helder communiceren. Ze helpen graag anderen in hun ontwikkeling. Herkenbaar?
Ik ben grotendeels BLAUW. Blauwe mensen kunnen soms doorslaan, zichzelf te serieus nemen. Herkenbaar?

In PK is je balanskleur de sleutel tot je succes. De balanskleur van BLAUW is ORANJE. ORANJE staat voor avontuur en plezier, “durf te spelen en te leven”.
Daarom is vakantie noodzakelijk voor BLAUW. Op vakantie ontspan je, heb je plezier en beleef je avonturen. Dit is het stukje ORANJE dat BLAUW nodig heeft om weer op te laten en er weer tegenaan te kunnen.
Vind je bovenstaande herkenbaar en wil je ook wel meer ORANJE? Wat kun je daar nu al aan doen? Voeg ORANJE toe aan je omgeving: zet een bos ORANJE tulpen neer, draag ORANJE sokken, leg ORANJE fruit op je fruitschaal.

Ben je benieuwd of je net zo BLAUW bent als ik? Ik geef je graag inzicht en zie je berichtje graag tegemoet via gerdi@gerdivanbijleveld.nl.
Wellicht is de training “Vergroot je Communicatiekracht”, die ik samen met communicatieversterker Myriam Heffels geef, een optie voor je. Klik voor meer informatie hier.